Profertil male logo

За Продукта

В миналото, при липса на бременност след много опити, изводът винаги е бил инфертилитет. Традиционно, това се е смятало за женски проблем. Което е погрешно. Днес знаем, че в 50% от случаите причината е сперматозоиди, които не достигат целта. Но пониженото качество на спермата не означава задължително, че мъжът не може да има деца. Инфертилните мъже могат да имат ерекция. Импотентните мъже могат да имат деца.

Инфертилитетът е свързан със стигма. Това е тема, която мъжът избягва, когато е засегнат. Това тормози съзнанието му, особено когато вярва, че нищо не може да направи. Ситуацията е сериозна, но има надежда. Днес има начини да се „размърдат“ сперматозоиди. Решението в случая е PROfertil®. Благодарение на патентованата комбинация от осем хранителни съставки, продуктът работи като фитнес център за сперматозоиди.

Мъжкият инфертилитет се определя като неспособността мъжът да има деца. Субфертилният мъж има само понижена способност да има деца. Ако след 12 месеца опити за дете, желаният резултат не е постигнат, мъжът може да е субфертилен. Той няма никаква причина да избягва тази тема. Има PROfertil®. Той може да направи нещо по въпроса.

PROfertil® е храна за специални медицински цели. Наличен в опаковки от 60 капсули (за един месец) и 180 капсули (за три месеца).

Лечението на проблемите, свързани с фертилитета при двойки, желаещи да имат деца, играе все по-голяма роля в медицинската практика през последните години.

Според оценката на Световната здравна организация (СЗО), причините за безплодие в 40% от двойките са само от страна на жената, в 20% причината е и в двамата партньори и в останалите 40% - в мъжа.

Проблемите с мъжкото безплодие обикновено са следствие от нарушения в сперматогенезата (физиологичен процес на формиране и съзряване на сперматозоидите), което за засегнатите мъже се изразява в качествено и количествено намаляване на зрелите сперматозоиди.

Всъщност, това означава че количеството, подвижността или броят на узрелите сперматозоиди са сериозно понижени в сравнение с нормалните стойности, необходими за успешно оплождане. В повечето случаи се касае за комбинация от трите фактора.

За разлика от жените, при които има много варианти за терапия, опциите при мъжете са силно ограничени и се изразяват в подобрението на единствения ключов фактор – качеството на спермата.. Проучванията показват, че определени микроелементи могат да имат положителен ефект върху количеството, подвижността и формирането на сперматозоидите, като по този начин оплодителната способност при мъжете може да бъде оптимизирана по нутриентно- физиологичен път.

Сперматогенезата е комплексен и сложен биологичен процес, който продължава няколко седмици (обикновено около дванадесет). По време на този процес организмът се нуждае от разнообразни есенциални хранителни субстанции за подпомагане на различните стадии на развитие на сперматозоидите като витамини, витаминоподобни вещества, микроелементи, минерали и аминокиселини. Само тези специфични вещества могат да осигурят оптимални условия за нормална и пълноценна сперматогенеза.

Мъжете с нарушена оплодителна способност имат повишени нужди от тези специфични вещества. Балансираната комбинация от специфични хранителни съставки при регулярен и целенасочен прием в достатъчни количества е в състояние да повлияе положително процеса на сперматогенеза.

Голям брой незаменими за правилната сперматогенеза субстанции вече са анализирани и описани от изтъкнати учени. Уникалният патентован състав на PROfertil® е в съответствие с тези научни изследвания, като ефективността му е доказана в клинични проучвания.

PROfertil® е специално разработен продукт, подобряващ качеството на спермата при мъже с нарушена оплодителна способност, които желаят да имат деца.